Antena Meniu Search
x

Un bărbat umblă cu o furculiţă în gât de două zile

De două zile, umblă cu o furculiţă în esofag! Un pariu pierdut, făcut la beţie, l-a făcut pe un tânăr băcăuan să înghită furculiţa

Vezi și

 S-a întâmplat acum două seri. Când şi-a mai revenit din beţie, bărbatul s-a dus la spital. Doar că doctorii, ocupaţi cu o operaţie, l-au trimis acasă şi l-au chemat înapoi astăzi.

Deşi încă nu se poate interveni chirurgical, omul nu e în pericol. Poate respira şi mânca. Esofagul lui e obişnuit cu aventurile. De-a lungul timpului, omul a mai înghiţit şi şuruburi, şi cuie. Ar fi învăţat cum să facă asta în penitenciar.

A luat lecţii după gratii. Bărbatul a fost închis acum ceva timp în Penitenciarul Jilava. Acolo ar fi văzut cum stă treaba cu înghiţitul sârmelor şi cuielor. De data asta însă, bărbatul de 25 de ani, pe numele lui Florin Bobârnac, a încercat altceva.

Medicii au aflat greu cum a ajuns furculiţa în corpul tânărului. Când a ajuns pe mâinile lor, pe propriile picioare, era mahmur. Făcuse, înainte, un pariu, de faţă cu mai mulţi amici şi mai multe pahare cu alcool.

Medicii chirurgi nu au intervenit chirurgical.

Doctorii au amânat operaţia. Aşteaptă ca obiectul să coboare în stomac. Momentan, bărbatul a fost lăsat să plece, pentru că nu reprezintă o urgenţă.

Omul poate mânca şi respira cu furculiţa prinsă între esofag şi stomac. Mâine însă are din nou programare. Şi, dacă furculiţa îşi schimbă poziţia, poate fi operat în voie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat umblă cu o furculiţă în gât de două zile