Antena Meniu Search
x

Un bărbat bolnav psihic şi surdo-mut din judeţul Dâmboviţa este de negăsit! Familia se teme că ar putea deveni agresiv cu cei din jur

A plecat de acasă luni, iar de atunci rudele nu mai ştiu nimic de el. În plus, se tem că va deveni agresiv, mai ales că nu şi-a mai luat tratatamentul de 4 zile

Vezi și

A plecat de acasă luni dimineaţă, iar de atunci rudele nu mai ştiu nimic de el. În plus, se tem ca nu cumva să devină agresiv, mai ales că nu şi-a mai luat tratamentul de patru zile.

De patru zile, domna Georgeta nu mai are linişte. Băiatul ei, bolnav de schizofrenie şi surdo-mut, a plecat de acasă, fără să lase vreun semn în urma lui. 

Nimeni nu-şi explică gestul, mai ales că bărbatul n-a mai ieşit din casă de 20 de ani. S-a îmbolnăvit de schizofrenie încă de la o vârstă fragedă şi, în tot acest timp, familia a fost cea care l-a îngrijit. 

Georgeta Dumitrache, mama bărbatului dispărut: "El dacă n-aude, nu vorbeşte calumea. Aşa eu înţeleg ale lui că m-am învăţat cu el de atâţia ani de zile."

Era calm de obicei. Însă pentru asta îşi lua medicamentele. De când a dispărut însă, n-a mai urmat niciun tratament. Şi ar putea deveni în orice moment agresiv cu cei din jur. 

Bărbatul a fost văzut ultima dată în Gara de Nord din Bucureşti. Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul din comuna dâmboviţeană Vlădeni sunt rugate să sune de urgenţă la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat bolnav psihic şi surdo-mut din judeţul Dâmboviţa este de negăsit! Familia se teme că ar putea deveni agresiv cu cei din jur