Antena Meniu Search
x

Un condamnat pentru tâlhărie a păcălit mai mulţi bucureşteni de la care a luat zeci de mii de lei

Atenţie cui daţi bani avans, când vă comandaţi mobilă! Mai multe familii au plătit zeci de mii de lei ca să-şi mobileze casele, dar aşteaptă degeaba.

Vezi și

Atenţie cui daţi bani avans, când vă comandaţi mobilă! Mai multe familii au plătit zeci de mii de lei ca să-şi mobileze casele, dar aşteaptă degeaba, de luni întregi, ca marfa să le fie livrată. Oamenii au fost înşelaţi sub nasul autorităţilor. În ciuda plângerilor depuse la Parchet, afacerea merge mai departe. În spatele firmei este un recidivist, condamnat în trecut pentru tâlhărie şi abuz de încredere.

De câteva luni, acest tânăr îşi aşteaptă mobila. Are şi acum bucătăria goală. A plătit aproape opt mii de lei avans pentru a-şi mobila casa aşa cum visa.

Când a venit perioada de livrare, cel căruia i-a dat banii a început să inventeze scuze.

Într-un alt cartier din Bucureşti, o tânără a plătit şi ea mii de lei pe promisiuni false. 

Pe acelaşi subiect

Sunt clienţi care i-au plătit chiar şi 22.000 de lei afaceristului. Oamenii au depus sesizări la ANPC, la Poliţie şi la Parchetul Sectorului 3. Îl acuză pe patron şi pe soţia acestuia că i-au înşelat.

Bărbatul, care a mai fost condamnat pentru tâlhărie, le-a făcut plângere pentru sechestrare unor clienţi care i-au cerut explicaţii. Sub nasul autorităţilor, afacerea merge mai departe.

Poliţiştii bucureşteni spun că au în cercetare plângerile depuse de victimele înşelătoriei şi că au făcut până acum mai multe audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un condamnat pentru tâlhărie a păcălit mai mulţi bucureşteni de la care a luat zeci de mii de lei