Antena Meniu Search
x

Revoltător! Un bărbat din Brăila a violat două fetiţe

Un bărbat condamnat pentru viol, dar eliberat pentru bună-purtare şi-a nenorocit nepoata de 11 ani, dar şi pe fata de 10 ani a vecinilor lui

Vezi și

Un bărbat condamnat pentru viol, dar eliberat pentru bună-purtare şi-a nenorocit nepoata de 11 ani, dar şi pe fata de 10 ani a vecinilor lui

Calvarul copilei a început în toamnă, dar, de frică, n-a suflat o vorbă. Zilele trecute, când povestea s-a repetat, n-a mai putut îndura şi i-a povestit totul bunicii. Când a aflat, femeia a mers direct la poliţie. Copila a fost supusă unui control medical ce i-a confirmat povestea.

La audieri, fata le-a povestit poliţiştilor că nu este singura în această situaţie. Şi nepoata de 11 ani a bărbatului, fiica fratelui său, a avut parte de acelaşi tratament. Şi nu de ieri, de azi, ci de patru ani.

Bărbatul a mai fost condamnat la 16 ani de închisoare tot pentru viol, dar a fost eliberat în 2008 pentru bună-purtare. Individul, care este la rândul lui tată, dar de băieţi, a fost reţinut. Nu recunoaşte însă că le-a abuzat sexual pe copile.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de viol este de cinci la 12 ani urmând ca inculpatului să-i fie adăugat şi restul de pedeapsă şi sporul prevăzut de infracţiunea săvârşită în curs. Riscă, aşadar, să mai stea după gratii cel puţin 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revoltător! Un bărbat din Brăila a violat două fetiţe