Antena Meniu Search
x

Un barbat din Braila si-a violat, luni la rand, fiica bolnava psihic

Putea fi de doua ori si tata si bunic, pentru copiii propriei fiice. Pe care a violat-o si a batut-o timp de un an, fara ca cineva sa intervina. Un barbat din Braila si-a recunoscut fapta, abia cand fiica lui, o fata de 22 de ani bolnava psihic, a ajuns la spital in stare grava

Vezi și

Satenii banuiau ce se intampla intre peretii casei unde fata de 22 de ani locuia cu tatal si unchiul ei. Imparteau o camera mizera si un pat. “Era batjocorita de fiecare data cand tatal se intorcea baut bine de la birtul din sat”, a spus unchiul fetei.

Nimeni n-ar fi stiut prin ce trece fata, daca, in urma cu cateva zile, tatal ei nu ar fi chemat ambulanta. Speriat de starea grava in care se afla propriul copil. In fata medicilor, tanara a avut curajul sa vorbeasca. “L-a chemat la politie si el a recunoscut pana la urma”, a afirmat viceprimarul din Sutesti, Mircea Tansan.

Asa au aflat si asistentii sociali ce se intampla in casa lui Vasile Pintea din Sutesti. Desi e a doua oara cand fata lui a ramas insarcinata. Prima oara, amenintata probabil de tatal violator, a dat vina pe un vecin. “L-a chemat si pe ala la politie, l-a facut de rusine degeaba. Si a ramas asa”, a adaugat viceprimarul.

Pana ieri, cand politistii au decis sa-l retina pe barbat pentru incest. Fata lui a fost externata din spital si a ajuns intr-un centru special de ingrijire a persoanelor cu handicap din Braila. “Daca nu exista posibilitatea ca ea sa fie ingrijita de alte rude, atunci va ramane in sistemul nostru de protectie”, a explicat Simona Cimpoae, purtator de cuvant DAS Braila.

Pentru suferinta pe care i-a provocat-o, tatal ei ar putea plati cu inchisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din Braila si-a violat, luni la rand, fiica bolnava psihic