Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Gorj susţine că a fost BĂTUT CRUNT de primarul comunei Scheia şi a cerut ordin de restricţie împotriva edilului

Un bărbat din judeţul Gorj cere ordin de restricţie împotriva primarului! Omul spune că a fost brutalizat de edilul din comuna Schela.

Vezi și

Un bărbat din judeţul Gorj cere ordin de restricţie împotriva primarului! Omul spune că a fost brutalizat de edilul din comuna Schela, aşa că s-a adresat judecătorilor. În replică, primarul susţine că bărbatul a devenit agresiv, aşa că i-a cerut să plece.

Primarul comunei Schela și cetățeanul care cere ordin de protecție s-au întâlnit astăzi faţă în faţă la Judecătoria Târgu-Jiu. Nu a fost prima lor întâlnire, dat s-ar putea să fie printre ultimele. 

Aristide Șerbănoiu, primarul comunei Schela: "M-am trezit cu o citaţie pentru instituirea unui ordin de protecţie împotriva mea, că îl omor, am devenit periculos."

Cererea pentru ordinul de protecţie, care ar putea fi o premieră la noi în ţară, a venit după ce săptămâna trecută cetăţeanul, beneficiar al ajutorului social, spune că a fost agresat chiar în primărie.

Robert Mangu, reclamant: "M-a înjurat, mi-a pus mâinile în gât, mi-a dat cu pumnul în cap. Pe soţie şi pe mine ne-a făcut în fel şi chip că ne va aranja."

Aristide Șerbănoiu, primarul comunei Schela: "Am spus că dacă nu ştie să vorbească cum trebuie, să iasă! Am zis-o şi eu pe un ton mai ridicat. S-a dus pe uşă, a tras uşa după el, am împins şi eu uşa după el să plece din aia. După două zile să vină cu un certificat medico-legal, îngrijiri medicale 5 - 6 zile."

Astăzi, a fost doar începutul procesului. Într-un final, magistraţii vor decide dacă vor emite un astfel de ordin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Gorj susţine că a fost BĂTUT CRUNT de primarul comunei Scheia şi a cerut ordin de restricţie împotriva edilului