Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Gorj a fost ucis de bondari

Caz şocant în Gorj. Un bărbat a murit după ce a fost atacat de un roi de bondari. Pensionarul era la cosit când, din greşeală, a lovit cuibul acestora. Imediat a fost atacat şi înţepat şi, în câteva minute a intrat în şoc anafilactic

Vezi și

Caz şocant în Gorj. Un bărbat a murit după ce a fost atacat de un roi de bondari. Pensionarul era la cosit când, din greşeală, a lovit cuibul acestora. Imediat a fost atacat şi înţepat şi, în câteva minute a intrat în şoc anafilactic. 

Bărbatul de 63 de ani plecase de dimineaţă la coasă împreună cu un nepot. Nu ştia că are o alegie puternică la veninul insectelor, aşa că nu s-a ferit de ele. La un moment dat, în timp ce curăţa ierburile crescute pe lângă un gard, a lovit cu coasa cuibul bondarilor.

Patru insecte l-ar fi înţepat bărbat, dintre care una în zona gâtului. Deşi nepotul a sunat imediat la Ambulanţă, până la sosirea salvatorilor omul şi-a dat sufletul.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tg-Jiu pentru efectuarea necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Gorj a fost ucis de bondari