Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iaşi, acuzat că a violat un băiat de 12 ani

Un bărbat din Iaşi a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat că a violat un băiat în vârstă de 12 ani. Poliţiştii se tem că nu a fost singura victimă. Copilul a fost ademenit prin intermediul unui site de socializare.

Vezi și

Un bărbat din Iaşi a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat că a violat un băiat în vârstă de 12 ani. Poliţiştii se tem că nu a fost singura victimă. Copilul a fost ademenit prin intermediul unui site de socializare. Odată ajuns în apartamentul bărbatului însă a fost violat şi ameninţat. Abia după luni de chin, părinţii au reuşit să afle ce se întâmplă şi au mers la poliţie.

Vecinii au observat neregulile. Pe internet însă, bărbatul de 49 de ani părea un om de încredere. Aşa că pentru un băiat de 12 ani n-a fost greu să cadă în plasă. Totul s-a întâmplat în noiembrie, anul trecut.

Bărbatul de 49 de ani a profitat de naivitatea băiatuluişi a reuşit să-l ademenească la o întâlnire. A fost doar începutul coşmarului. În apartamentul individului, copilul a fost violat şi supus la perversiuni sexuale. Apoi, agresorul l-ar fi manipulat în aşa fel încât băiatul să se întoarcă periodic.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce părinţii victimei au descoperit totul şi au mers la poliţie. Anchetatorii însă se tem că au fost mai mulţi copii abuzaţi şi le cer părinţilor să fie cu ochii în patru la semnalele transmise de cei mici şi mai ales, să le explice pericolele care pândesc pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Iaşi, acuzat că a violat un băiat de 12 ani