Antena Meniu Search
x

Un barbat din judetul Teleorman a sfarsit sub propriul tractor

Moarte violenta pentru un barbat din judetul Teleorman. Omul a fost strivit de propriul tractor, in timp ce incerca sa-si amenajeze curtea

Vezi și

Acesta a legat utilajul de un copac pe care voia sa-l scoata din pamant, insa fortat, tractorul de cateva tone s-a rasturnat peste barbat.

Sub greutatea celor cateva tone, el a ramas ramas constient doar cateva minute. Vecinii lui au sunat la 112 si i-au stat alaturi pana la sosirea pompierilor si a medicilor. Ca o ultima solutie, au incercat impreuna sa ridice tractorul., insa doar cricul hidraulic al pompierilor a reusit sa ridice utilajul suficient, cat trupul barbatului barbatului sa fie eliberat. Imediat au intervenit medicii, dar cele 30 de minute pe care le-a petrecut strivit de tractor i-au fost fatale victimei.

Omul isi amenaja gospodaria in momentul accidentului. A cautat o solutie ca sa smulga un copac din pamant, de unul singur. “A vrut sa scoata pomul, pomul l-a legat si s-a dat tractorul peste cap, asta a fost“, a declarat unul dintre martori.

Politistii au demarat o ancheta in acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din judetul Teleorman a sfarsit sub propriul tractor