Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Neamţ, arestat pentru că şi-ar fi violat fetele

Un bărbat din judeţul Neamţ a fost arestat preventiv după ce s-a aflat că şi-a violat fiicele trei ani la rând. Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fete a rămas însărcinată chiar cu tatăl ei. Fata cea mică, de 15 se află acum în grija celor de la Protecţia Copilului

Vezi și

 Un bărbat din judeţul Neamţ a fost arestat preventiv după ce s-a aflat că şi-a violat fiicele trei ani la rând. Totul a ieşti la iveală după ce una dintre fete a rămas însărcinată chiar cu tatăl ei. Fata cea mică, de 15 se află acum în grija celor de la Protecţia Copilului. Iar adolescenta de 17 ani, însărcinată, este plecată în străinătate.

E fierbere mare în localitatea Păstrăveni judeţul Neamţ de când s-a aflat că un consătean şi-ar fi violat fetele în ultimii trei ani de zile. Se pare că incesturile se consumau în casa fratelui bărbatului, situată la marginea satului.

Şi socrul bărbatului e în stare de şoc. Bunicul fetelor abia a aflat de chinul prin care au trecut nepoatele lui încă din 2012. Pe atunci cea mai mică dintre fete avea 11 ani, iar cea mai mare aproape 13. Cazul a intrat însă în vizorul poliţiştilor după ce fata cea mare a rămas gravdidă. Adolescenta, plecată în străinătate de câteva luni, a povestit unei prietene că tatăl copilului este chiar tatăl ei.

Bărbatul este acum arestat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă între 5 şi 12 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Neamţ, arestat pentru că şi-ar fi violat fetele