Antena Meniu Search
x

Un barbat din Oradea a murit strivit intre doua TIR-uri

O serie de evenimente nefericite au lasat doua copile din Oradea fara tata. Barbatul a murit strivit intre doua TIR-uri, in momentul in care voia sa mute marfa dintr-un mastodont in celalalt

Vezi și

Intr-o clipa de neatentie. Barbatul de 36 de ani se afla in parcarea unei spalatorii de tiruri si voia sa mute marfa dintr-un mastodond in altul. Urma apoi sa plece in cursa. "Barbatul ar fi vrut sa inchida prelata, soferul sa dea cu spatele si oglinzile, normal, camioneta fiind mai mare, nu l-a vazut", a povestit un martor.

Omul a fost prins ca intr-o menghina intre cele doua tiruri. N-a avut timp sa se traga dintre ele, dar nici sa strige dupa ajutor. Cand si-a dat seama de tragedie, colegul lui a sunat imediat la 112.

La fata locului au ajuns si angajatii de la Inspectoratul teritorial de munca. Barbatul se afla in timpul serviciului, asa ca accidentul este catalogat drept unul de munca.

Trupul barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina legala pentru efectuarea necropsiei. Omul era casatorit si avea doua fete, una de 12 ani si alta de 13 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din Oradea a murit strivit intre doua TIR-uri