Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Prahova și-a înscenat propria tâlhărie, după ce a pierdut trei salarii la păcănele

Nevoia e cel mai bun profesor. Iar nevoia de a justifica în faţa soţiei trei salarii pierdute la păcănele l-au transformat pe un bărbat din Prahova într-un actor.

Vezi și

Nevoia e cel mai bun profesor. Iar nevoia de a justifica în faţa soţiei trei salarii pierdute la păcănele l-au transformat pe un bărbat din Prahova într-un actor. 

Aşa că s-a tăiat pe braţe, s-a înjunghiat, s-a dat cu capul de pereţi şi le-a spus tuturor că a fost tâlhărit. După patru declaraţii diferite poliţiştii şi-au dat seama că stau de vorbă cu un şarlatan. Unul care are acum dosar penal, datorii la cămătari şi. nevoie de un cămin. Soţia l-a dat afară din casă!

Poate că şi poliţiştii l-ar fi crezut dacă omul nu s-ar fi răzgândit de fiecare dată când le povestea ce s-a întâmplat. Patru declaraţii le-a dat anchetatorilor, fiecare un pic diferită. Aşa că oamenii legii şi-au dat seama că bărbatul nu a căzut în capcana unor tâlhari, ci dimpotrivă, chiar el le-a întins rudelor una.

Ar fi făcut asta ca să ascundă faptul că a pierdut la păcănele şi pe alcool trei salarii. În plus a luat şi de la cămătari cinci sute de lei într-o încercare disperată de a-şi acoperi paguba, dar a pierdut şi aceşti bani tot la jocuri.

La fel şi soţia acestuia. Femeia a decis să-l dea afară din casă după ce a aflat ce s-a întâmplat de fapt cu banii.

Rămas singur, bărbatul trebuie să le înapoieze acum banii cămătarilor şi trebuie să-i plătească şi pe medici şi poliţişti că i-a pus degeaba pe drumuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Prahova și-a înscenat propria tâlhărie, după ce a pierdut trei salarii la păcănele