Antena Meniu Search
x

Un barbat si-a pedepsit fiul intr-un mod infiorator. L-a fortat sa stea cu mana in foc!

Un baietel de noua ani din judetul Vaslui a primit o pedeapsa infioratoare de la propriul tata. Barbatul i-a bagat mana in foc pentru ca, in joaca, cel mic a aprins cateva paie. Copilul a stat trei zile cu mana arsa pana s-a infectat

Vezi și

Fara nicio urma de remuscare pe chip, barbatul a recunoscut ca a vrut sa-i dea o lectie. De frica tatalui, baiatul n-a suflat o vorba. Chiar si mama, amenintata si batuta de barbat, a pastrat tacerea. Femeia l-a dus pe copil la dispensar, dar s-a impotrivit sa mearga la spital.

Timp de trei zile, copilul n-a mai trecut pe-acasa. A dormit prin curtile vecinilor si a mancat din mila lor, iar rana s-a infectat. Ingrijorata, farmacista a chemat salvarea. Abia atunci, mama si-a dat seama ca nu mai are rost sa ia la infinit apararea barbatului. Din spusele apartinatorilor, tatal a vrut sa-i dea o corectie, bagandu-i acestuia mana in foc.

In urma corectiei, copilul ar putea sa-si piarda mana. Tatal in varsta de 34 de ani este cercetat in libertate pentru rele tratamente. Mai are acasa trei copii, dar ar putea sa-i piarda pe toti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un barbat si-a pedepsit fiul intr-un mod infiorator. L-a fortat sa stea cu mana in foc!