Antena Meniu Search
x

Preoții nu vor să îngroape un om care nu le-a plătit taxă

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Satu-Mare. Un bărbat a îndrăznit să moară deşi nu avea bani. Aşa că aproape trei săptămâni rudele au încercat în zadar să-l înmormânteze.

Vezi și

Vorba românească "Nu am bani nici să mor!" s-a dovedit cât se poate de REALĂ în satul Culciu Mic, din judeţul Satu-Mare.

Timp de aproape trei săptămâni localnicul decedat a aşteptat să fie pus într-o groapă.

"Popa şi curatorul nu ne-au lăsat în cimitir. Că nu-i voie, că-i a satului. A spus să-l ducem unde vrem. Unde putem să-l ducem?!", spune sora decedatului.

"Popa şi curatorul, unul i-au spus 15 milioane, unul 5 milioane", se plânge o altă rudă a bărbatului.

Bani pentru o slujbă. Ca bărbatul să primească acordul de a fi îngropat în cimitir. Una peste alta, răspunsul primarului e frapant:

"Este un decedat care stă de mai multe zile, în capela din Culciu Mic... După informaţiile mele.

În data de 22 noiembrie (!!!) a fost identificată o persoană beată. Un beat criţă, pe care l-au dus la spitalul din Satu Mare.

Din păcate după două zile a decedat.Ultimul domiciliu l-a avut în comuna Culciu Mic.

Noi, primăria ne-am angajat să suportăm o parte din cheltuieli, deci sicriul şi transportul. Cei doi preoţi... N-am ştiut ce religie are... Am vorbit cu fiecare. Şi cel reformant şi cu cel ortodox... Ca unul dintre ei să-l înmormânteze. Niciunul nu a vrut că nu-l aveau în evidenţa lor, la parohia lor. "

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Preoții nu vor să îngroape un om care nu le-a plătit taxă