Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a spânzurat în vitrina unui magazin

Neajunsurile şi singurătatea l-au răpus pe un bărbat de 59 de ani din oraşul Titu. Omul, patronul unei societăţi comerciale, şi-a pus capăt zilelor într-un mod sinistru, s-a sinucis în vitrina magazinului, ziua în amiaza mare

Vezi și

Neajunsurile şi singurătatea l-au răpus pe un bărbat de 59 de ani din oraşul Titu. Omul, patronul unei societăţi comerciale, şi-a pus capăt zilelor într-un mod sinistru, s-a sinucis în vitrina magazinului, ziua în amiaza mare. 

Cunoscuţii bărbatului sunt îngroziţi. Nimeni nu şi-ar fi închipuit că omul va fi în stare de un gest extrem. Chiar dacă, în ultima vreme, bărbatul de 59 de ani se închisese în el.

Un om foarte tăcut, care îi scoteai vorba din gură cu cleştele. Am încercat să-l mai întreb, poate îl consolam cu ceva, îl ajutam cu o vorbă, cu altceva cu ce poţi să-l ajuţi.

Bărbatul rămăsese văduv în urmă cu două luni şi, se pare, n-a putut trece peste pierderea enormă. Mai mult, ar fi fost şi înglodat în datorii.

Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio în care şi-a explicat gestul. A spus că neajunsurile şi singurătatea l-au doborât.Omul va fi înmormântat, cel mai probabil, de rudele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat s-a spânzurat în vitrina unui magazin