Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de telecomunicații, supărat că nu primește ce vrea de la autorități

Un bărbat de 44 de ani din oraşul tulcean Babadag a ţinut poliţia şi pompierii în alertă, de la 60 de metri înălţime deasupra solului.

Vezi și

 Un bărbat de 44 de ani din oraşul tulcean Babadag a ţinut poliţia şi pompierii în alertă, de la 60 de metri înălţime deasupra solului.

S-a urcat pe un stâlp de telecomunicaţii, supărat că nu are bani şi o locuinţă. Asta deşi primăria tocmai îi dăduse materiale de construcţii pentru a-şi renova casa. Trei ore au negociat agenţii cu omul băut care, însă, a devenit violent.

Negociatorul nu se pierde cu firea. Omul de pe stâlp este băut şi în orice moment poate să se dezechilibreze. De la sol, mai mulţi trecători sunt captivaţi de situaţie. Pentru autorităţi, însă, nu e un joc.

Tensiunea creşte, dar nimeni nu îşi pierde răbdarea. Bărbatul trebuie să fie convins să coboare în siguranţă.

În cele din urmă, omul este convins să coboare la platformă. Acolo, negociatorul îl ascultă şi îl asigură că problemele lui vor găsi o rezolvare. Misiunea se termină cu bine.

Cu picioarele pe pământ, individul se agită din nou la vederea mulţimii şi a camerelor de filmat. Poliţiştii sunt nevoiţi să îl încătuşeze pentru a-l stăpâni.

Nu este prima dată când bărbatul se urcă pe stâlpul înalt de 60 de metri. A făcut-o şi acum trei zile, după ce a ieşit din penitenciarul unde a fost închis pentru tâlhărie şi violenţă.

Bărbatului i se fac acum investigaţii psihiatrice şi va mai avea un necaz. Va fi amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de telecomunicații, supărat că nu primește ce vrea de la autorități