Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn

Un bărbat dintr-o comună gorjană şi-ar fi înjunghiat mortal fratele geamăn. După ce duminică au băut împreună chiar de ziua lor şi s-ar mai fi cinstit şi la o pomană din comuna Stejari, unul dintre ei a ajuns seara de urgenţă la spital.

Vezi și

Medicii au încercat să îl salveze dar a doua zi, în urma rănilor, bărbatul de 64 de ani a murit.

Totul ar fi pornit de la o ceartă, chiar după pomana la care cei doi ar fi mers duminică. Ar fi băut mult chiar şi înainte - pentru că cei doi îşi serbau şi ziua de naştere, numai ce împliniseră 64 de ani.

Doar aşa îşi explică cunoscuţii ceea ce s-a întâmplat pentru că până acum fraţii nu au mai făcut probleme în sat. Poliţiştii au început abia ieri cercetările pentru că medicii nu ar fi anuntat la timp situaţia pacientului adus la ei in spital, asa cum cere protocolul.

În perioada in care a fost in spital, batranul nu a dat niciun indiciu cu privire la faptul ca ar fi fost agresat, deci initial s-a crezut ca a fost vorba de o sinucidere.

Abia la necropsie s-a văzut ca nu avea cum sa isi provoace singur o astfel de rana. Fratele bărbatului a fost deja reţinut şi dus la parchet. Este audiat la această oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn