Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de 1 milion de dolari

Doi tineri din Canada a avut parte de o vacanţă pe care nu o vor uita niciodată. Partea frumoasă a sejurului a fost că atunci li s-a născut primul copil

Vezi și

Doi tineri din Canada a avut parte de o vacanţă pe care nu o vor uita niciodată. Partea frumoasă a sejurului a fost că atunci li s-a născut primul copil

A venit pe lume înainte de termen, dar acum este perfect sănător.

Partea proastă este că factura pentru îngrijirile medicale de care au avut parte mama şi copilul se ridică la 1 milion de dolari. Iar firma de asigurări refuză să acopere costurile.

Aşa a decurs o vacanţă care trebuia să fie una de vis pentru Jennifer şi soţul ei, Darren. Plecaseră în Hawaii pentru o ultimă escapadă romantică înainte să devină părinţi. Însă bebeluşul s-a grăbit. A venit pe lume la nici 7 luni. Era prematur şi avea nevoie de îngrijiri speciale, aşa că a stat 2 luni la terapie intensivă într-un spital din Honolulu. Când cei doi şi-au adus, în sfârşit, copila acasă, erau convinşi că toate problemele lor s-au încheiat. Asta până le-a venit factura pentru serviciile medicale.

Înainte de călătorie, Jennifer îşi făcuse asigurare de sănătate. Era convinsă că firma îi va acoperi cheltuielile. I-o spusese şi un agent pe care îl contactase chiar pe când era la spital. Câteva luni mai târziu, asiguratorul i-a trimis toate facturile.

Firma a refuzat să acopere cheltuielile, pe motiv că Jennifer ar fi avut o sarcină cu probleme şi o infecţie care putea declanşa prematur naşterea. În replică, femeia spune că medicul ei i-a dat undă verde pentru plecare şi că nu a avut niciodată o sarcină cu riscuri. Oricum, îngrijirea bebeluşului este cea care a costat cel mai mult.

Cei doi canadieni spun că nu au opţiuni. Pot fie să dea în judecată firma de asigurări, fie să plătească vreo 20 de vieţi de acum înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bebeluş de 1 milion de dolari