Antena Meniu Search
x

Un bistrițean de 54 de ani a murit după ce și-a colindat fratele: „Şi-a fi adus aminte că îşi uitase oala cu sarmale”

Pentru un bistriţean de 54 de ani, seara în care a fost la colindat a fost şi ultima

Vezi și

 Pentru un bistriţean de 54 de ani, seara în care a fost la colindat a fost şi ultima. A fost omorât de o maşină în timp ce încerca să traverseze o şosea din Bistriţa prin loc nepermis. Şoferul a declarat că pietonul i-a apărut brusc în faţă şi nu a putut să-l evite.

Victima se întorcea de la fratele său pe care îl colindase de Bobotează, un obicei specific în Bistriţa-Năsăud.

Şi-a fi adus aminte că îşi uitase oala cu sarmale, spun martorii, aşa că a făcut cale întoarsă chiar în mijlocul străzii. Gestul i-a fost fatal. O maşină l-a lovit în plin. Un pieton, în timp a traversat drumul prin loc nepermis, a fost surprins de un autoturism

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator cu multiple traumatisme incompatibile cu supravieţuirea.

Cumnata victimei, soţia fratelui la care omul fusese cu colindul, a murit anul trecut într-un accident rutier petrecut în apropiere. Localnicii spun că este al treilea accident mortal petrecut în ultimii ani, în aceelaşi loc. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un bistrițean de 54 de ani a murit după ce și-a colindat fratele: „Şi-a fi adus aminte că îşi uitase oala cu sarmale”