Antena Meniu Search
x

Un brailean a castigat procesul pe care l-a intentat Administratiei Nationale a Drumurilor

Un brailean si familia lui au castigat in instanta procesul pe care l-au intentat Administratiei Nationale a Drumurilor. Asa ca, la trei ani dupa ce a fost la un pas de o tragedie, omul a fost despagubit

Vezi și

Au trecut aproape trei ani, dar isi aminteste momentele de groaza. Totul s-a intamplat pe drumul dinspre Braila spre Insuratei. "Noi prin fortele proprii defrisam numai acei pomi, arbori care sunt vizibil uscati. Intervenim, cum sa spun, ca pompierii la incendiu", explica seful sectiei CNADNR Braila, Florin Dafina.

Desi Gheorghe Stoica nu avea nicio vina, politistii au fost de alta parere: barbatul provocase accidentul. Asa ca a fost cercetat penal timp de sase luni. "Va inchipuiti. Odata fiind cercetat penal plus stresul pe care l-am avut, de daune pe care le-am avut. Ranirile. Copilul nu mai avea nici el somn. Imediat dupa ce ne-am revenit sa incepem sa mergem prin psihologi, prin psihiatri". Asa ca a decis sa dea in judecata CNADNR sectia Constanta.

Omul nu s-a lasat, pentru ca stia ca are dreptate. A mers mai departe, la tribunalul din Braila. Dupa mai bine de doi ani de procese, expertize si contraexpertize a venit raspunsul. "S-au acordat daune constand in valoarea ingrijirilor medicale de care partile au beneficiat la spitale", a declarat Lidia Nicole Dumitrescu, avocatul victimelor.

Adica peste 3.000 de lei pentru serviciile medicale si cate 5.000 de lei daune morale pentru fiecare dintre membri familiei. Plus contravaloarea masinii avariate, aproape 7.500 de lei. Decizia este una definitiva si irevocabila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un brailean a castigat procesul pe care l-a intentat Administratiei Nationale a Drumurilor