Antena Meniu Search
x

Un bucurestean a castigat o suta de mii de euro la pacanele!

A castigat o suta de mii de euro la pacanele. Povestea e fascinanta. Dupa moartea tatalui, un tanar si-a inecat amarul in jocuri de noroc. Iar tatal i-a trimis un semn.

Vezi și

S-a pus in genunchi si s-a inchinat. Castigul i-a venit, parca, din cer. De la parintele pe care tocmai il pierduse. “O mana intinsa de tatal meu de dincolo, de pe lumea cealalta, asa, ca o ultima sansa de reabilitare practic”, spune norocosul. O sansa ca Mihai sa o ia de la capat, pe un nou drum. La 44 de ani, e divortat si se descurca greu cu banii. Joaca la pacanele de ani buni.

A luat marele pot, in valoare de peste 100.000 de euro. Chiar de martisor. Nu se gandea ca va fi ziua lui norocoasa. A jucat cinci lei, care s-au facut cincizeci. De acolo, pana la jackpot n-a mai fost mult. Astazi si-a ridicat premiul, de fata cu zeci de curiosi. Valiza, cu greutate, i-a inmanat-o chiar campionul mondial la skanderbeg. Peste trei sute cinci zeci de mii de lei. I-a numarat, pana la ultimul banut.

O parte din bani ii va pune intr-un cont pentru fiul sau de 12 ani. Vrea sa ii asigure o viata mai buna decat a avut el.

Nu s-a hotarat inca ce va face cu restul banilor. Stie insa ca, de acum, va juca la pacanele, doar pentru amuzament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bucurestean a castigat o suta de mii de euro la pacanele!