Antena Meniu Search
x

Un cadru militar în rezervă din Bucureşti, amator de violuri

Îşi pândea victimele până când intrau în scara blocului, le pipăia şi se dezbrăca în faţa lor. Amatorul de violuri e un cadru militar în rezervă din Bucureşti.

Vezi și

 Îşi pândea victimele până când intrau în scara blocului, le pipăia şi se dezbrăca în faţa lor. Amatorul de violuri e un cadru militar în rezervă din Bucureşti.

Frica a salvat-o pe una dintre victime. Şi i-a tăiat agresorului curajul. S-a întâmplat la şase dimineaţa, când femeia s-a întors de la muncă. După ce a intrat în scara blocului, a auzit în spatele ei bătăi puternice în uşă. Un bărbat insista să îl lase să intre.

Iniţial bărbatul îmbrăcat lejer în blugi şi tricou, cu un aer serios, şi-a ignorat viitoarea victimă şi s-a oprit în faţa liftului. Când a văzut că femeia nu-l urmează, a făcut câţiva paşi înapoi. De data asta, cu ţintă sigură.

Vitejia de bărbat s-a încheiat brusc în faţa blocului într-un act de autosatisfacţie sexuală. Cu acest gest şi-a lăsat până şi propriul tată fără cuvinte.

La poliţie, femeia agresată a aflat că nu a fost singura victimă. O zi mai târziu, o altă tânără a fost atacată de acelaşi individ, tot în scara unui bloc. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere au ajutat la prinderea bărbatului. Se plimba liniştit pe o stradă din Bucureşti, cel mai probabil, în căutarea unei alte victime.

Avea ascunse în haine o revistă de adulţi şi un sutien. Bărbatul de 47 de ani, cadru militar în rezervă, e divorţat. Acum este cercertat sub control judiciar pentru agresiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un cadru militar în rezervă din Bucureşti, amator de violuri