Antena Meniu Search
x

Imagini socante! Un caine ranit a fost aruncat ca un sac in remorca unui tractor

Imagini revoltatoare in Dej. Unele care ne arata ca uneori oamenii pot fi mai cruzi decat animalele. Un caine lovit de o masina zace pe marginea drumului o zi si o noapte. Si nimeni nu incearca sa-l ajute.

Vezi și

Doi angajati de la primarie sunt trimisi intr-un final sa ia animalul ranit de pe strada. Nu va inchipuiti ca-i acorda ingrijiri sau macar o mangaiere! Nu! Urmariti materialul si veti vedea pana unde poate ajunge cruzimea oamenilor. Imaginile sunt socante!

Catelul a fost lovit de o masina pe centura ocolitoare a municipiului Dej, ieri dimineata, in jurul orei opt. Un barbat care lucreaza in zona a vazut totul. A si filmat, cu telefonul mobil animalul care, desi in suferinta se bucura ca va primi ajutor.

Barbatul a sunat la o asociatie pentru Protectia Animalelor. Dar, sub pretextul ca nu au o reprezentanta la Dej, protectorii animalelor arunca responsabilitatea in curtea primariei. Trec o zi si-o noapte, fara ca cineva sa intervina.

Dimineata aceasta cainele era in acelasi loc, practic inghetat aproape, dupa ce a nins peste el toata noaptea. Am reluat telefoanele, nu s-a putut rezolva nimic, decat cu anumite interventii”, a povestit barbatul, prin telefon.

Angajatii primariei au asteptat probabil pana dimineata, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa duca animalul la un adapost, ci direct la groapa de gunoi. Imaginile de la interventie sunt socante.

S-a trimis un tractor, a fost luat cainele de jos ca un sac de cartofi, aruncat in remorca. La un moment dat, unul dintre angajati a luat o furca, nu stiu ce a vrut sa faca cu ea, dar a fost absolut terifiant”, a mai spus barbatul.

Din fericire insa, cinele este inca in viata. Catelul este acum intr-un adapost si este ingrijit, asa cum ar fi trebuit sa fie de la inceput. Si cei de la primarie recunosc ca nu s-au purtat bine cu animalul. Dar sustin ca ingrijirea animalelor nu intra in atributiile lor de serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imagini socante! Un caine ranit a fost aruncat ca un sac in remorca unui tractor