Antena Meniu Search
x

Capitala Daciei a atras un canadian special, care s-a stabilit în România

La Sarmizegatusa Regia, spune el, puterile tămăduitoare ale naturii se împletesc cel mai bine cu vibraţia lui interioară. Tot acolo, în apropiere de capitala dacică, şi-a întemeiat o familie.

Vezi și

La Sarmizegatusa Regia, spune el, puterile tămăduitoare ale naturii se împletesc cel mai bine cu vibraţia lui interioară. Tot acolo, în apropiere de capitala dacică, şi-a întemeiat o familie.

Stephen a căutat mereu un loc al lui. Un loc care să îl încarce pozitiv şi să îl vindece, spune el. E genul de om care crede în puterea energiilor, a studiat civilizaţiile străvechi, plantele medicinale, terapia cu cristale şi cu sunete şi a mers în multe locuri în căutarea spiritualităţii, de la Machu Picchu, la piramidele egiptene, şi a fost inclusiv în pelerinaj în Spania, parcurgând Drumul lui Iacob. Numai că, în România, a simţit ceva puternic. Şi aici a rămas.

Stephen are 46 de ani şi e canadian. Acum 14 ani, a scăpat miraculos dintr-un accident de maşină. Recuperarea a fost grea, dar întâmplarea i-a schimbat percepţia asupra vieţii. În plus, l-a ajutat şi Teodora, o româncă născută şi crescută în Toronto, dar învăţată să-şi iubească ţara natală.

Teodora l-a adus pe Stephen în România. Dar într-un anume loc, simt anumite vibraţii. La Sarmizagetusa Regia.

Pe acelaşi subiect

A urmat căsătoria, iar după, cei doi s-au stabilit în Costeşti, un sat aflat foarte aproape de fosta capitală dacică.

Înconjuraţi de pădure, aproape de râuri şi păsări, Teodora şi Stephen s-au gândit să îi ajute şi pe alţii cu tot ceea ce ştiu ei. Cât mai simplu cu putinţă.

Chiar la ei acasă, Stephen a început să ţină şedinţe de terapie sau relaxare totală. Unele, pe o saltea cu cristale de ametist.

Tot ca să se relaxeze, turiştii care ajung la Teodora şi la Stephen pot produce concerte considerate purificatoare, folosind boluri de cuarţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Capitala Daciei a atras un canadian special, care s-a stabilit în România