Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un cetăţean englez a fost înjunghiat de două ori în timp ce fura o bicicletă, la Baia Mare

Băut şi sub influenţa drogurilor, un cetăţean englez a pus pe jar poliţia din Baia Mare. Bărbatul a fost înjunghiat de două ori în timp ce fura o bicicletă pe care mai apoi a ascuns-o în portbagajul unei maşini închiriate

de Redactia Observator

la 27.07.2015 , 16:50

Băut şi sub influenţa drogurilor, un cetăţean englez a pus pe jar poliţia din Baia Mare. Bărbatul a fost înjunghiat de două ori în timp ce fura o bicicletă pe care mai apoi a ascuns-o în portbagajul unei maşini închiriate

Rănit, turistul s-a dus singur la spital, dar când a văzut că e căutat de poliţişti, a demarat în trombă.

Încătuşat, dar aparent fără nicio grijă, bărbatul râde isteric şi parcă sfidător, în faţa poliţiştilor din Baia Mare. În porbagajul maşinii închiriate, pe care o conducea, însă oamenii legii au găsit o bicicletă furată. Păgubitul este un localnic cu care bărbatul, cetăţean englez, avusese o altercaţie cu doar câteva ore înainte.

Vezi și

În faţa camerelor de filmat şi cu poliţişti de jur împrejur, englezul pare amabil. Nu a fost la fel şi sâmbătă dimineaţa, când a ieşit bine băut dintr-un bar. După câţiva paşi, bărbatul s-ar fi legat, fără motiv, de băimăreanul care mergea pe lângă bicicletă. Localnicul s-ar fi apărat cu un cuţit. A lovit de două ori şi a fugit să caute ajutoare, dar şi să sune la 112. Înjunghiat în picior, cetăţeanul străin a mers la urgenţe.

Un medic i-a acordat primul ajutor, în timp ce poliţia primea a doua sesizare în legătură cu englezul. Dar bărbatul nu a mai aşteptat să fie condus la secţie. După ce a cerut un avocat, s-a făcut nevăzut.

După trei kilometri, poliţiştii au reuşit să-l prindă. Era tot la volan. Momentan, englezul este cercetat pentru lovire, furt, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi a stupefiantelor. Omul venise de câteva zile în Baia Mare. Este un turist care pare să ne viziteze ţara în fiecare an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Un cetăţean englez a fost înjunghiat de două ori în timp ce fura o bicicletă, la Baia Mare