Antena Meniu Search
x

Un clujean a reuşit să doboare recordul mondial la făcut flotări pe dosul palmelor

Un jandarm a doborât un record mondial în numai 15 minunte. De atât a avut nevoie ca să facă 631 de flotări pe dosul palmelor. Cu patru mai multe decât au numărat în 2007 reprezentanţii de la Guiness World Record pentru un britanic.

Vezi și

 Românul mai deţine şi recordul naţional pentru cele mai multe flotări normale.

Şi nu doar soţia l-a încurajat pe Adrian Petre. Alături i-au fost şi fiul de şase ani, şi prietenii, dar şi sute de necunoscuţi, care s-au înghesuit să-l vadă cum doboară recordul mondial la flotări făcute pe dosul palmelor.

Nu ar fi primul din palmares. La începutul anului trecut Adrian a stabilit recordul naţional la flotări: 1.419 în 49 de minute. La fel cum s-au scurs şi cele patru luni de antrenamente intense care l-au ajutat pe Adrian să înveţe cum să-şi dozeze efortul.

După ce şi-a tras câteva momente sufletul, Adrian a fost ridicat pe umeri de un prieten. Şi a fost aplaudat minute în şir. Încurajările familiei i-au dat putere.

Adrian Petre este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean CLUJ. Iar în timpul liber se antrenează cu echipa de judo. Înainte ca numele său să apară în Cartea Recordurilor, performanţa sa trebuie omologată de experţii Guinnes Book.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un clujean a reuşit să doboare recordul mondial la făcut flotări pe dosul palmelor