Antena Meniu Search
x

Un bărbat a pierdut 180 mii de lei la o casă de schimb valutar!

Un cetăţean iranian a pierdut 180 de mii de lei. Bani pe care voia să-i transforme în euro.

Vezi și

Dar pe care au ajuns să îi confişte inspectorii ANAF. Nici clienţii, nici cei de la casa de schimb nu au putut dovedi provenienţa sumei, aşa că banii au ajuns în visteria statului.

Supăraţi mormânt, clienţii păgubiţi şi-au văsat nervii pe jandarmi. Pe unul dintre ei chiar l-au acuzat că a venit băut la serviciu.

Domnul supărat e cetăţean iranian. Împreună cu soţia, a mers la casa de schimb valutar să cumpere peste 40 de mii de euro.

Pentru că angajaţii nu aveau banii disponibili pe loc, cei doi au lăsat cei 180 de mii de lei la ei, urmând să se întoarcă să ridice valuta. Mare le-a fost mirarea când au găsit la casa de schimb garda financiară.

Garda însă le-a cerut actele care dovedesc provenienţa banilor. Cum nu le aveau, inspectorii au confiscat întreaga sumă. Disperaţi, şi din cale-afară de nervoşi, cei doi şi-au vărsat năduful pe jandarmi. Ba chiar l-au acuzat pe unul dintre ei că a venit băut în misiune.

După ce fiscul a verificat toate documentele si banii pe care ii aveau incasati, astazi cei de la casa de schimb valutar şi-au oprit activitatea.

Semn că nu a fost totul în regulă printre actele casei de schimb valutar. Cei care au avut însă de suferit sunt clienţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a pierdut 180 mii de lei la o casă de schimb valutar!