Antena Meniu Search
x

Un copil a cazut de la etajul 4 si a supravietuit!

Un copil de cinci ani a ajuns la spitalul din Galati dupa ce, fiind singur acasa, a vrut sa priveasca pe fereastra deschisa. Si el, si fratele lui mai mic, in varsta de doi ani, erau singuri acasa cand s-a intamplat tragedia

Vezi și

“M-am gandit ca nu il mai gasesc in viata, pur si simplu. Un miracol, un miracol a fost! Nimeni nu ar fi crezut sa supravietuiasca! ”, a exclamat bunica.

Dar a supravietuit. A cazut 15 metri, in gol. Insa, intre pamantul tare, si copilul de 5 ani a stat… un miracol. “Dumnezeu ne-a aratat, inca o data, ca daca vrea, poate, si l-a salvat pe copil, ca a cazut pe o copertina. Mai exact, pe acoperisul unui balcon de la parter”, a declarat medicul de la Spitalul de Copii din Galati.

Erau doi copii in casa. David si fratele lui, de numai doi ani. Tatal si mama sunt divortati. Iar femeia a trebuit sa iasa la cumparaturi. I-a lasat singuri iar copiii au inceput sa se joace. Fratele cel mare a luat un taburet si a vrut sa se uite pe geamul lasat deschis. “Am primit telefon de la baiatul meu sa ma duc urgent ca a cazut David de la etajul 4”, a detaliat bunica baiatului. "Mama lor n-a raspuns din telefon, eu sunam din salvare, si ea nu raspundea. Nu are cine sa o ajute", i-a luat apararea fosta ei soacra.

Mama va fi acum verificata de angajatii de la Protectia Copilului. “Putem propune, in final, scoaterea copilului din familie si plasarea lui la un asistent maternal profesionist. Pentru moment, copilul este internat la sectia de reanimare, cu bunica lui. Cu nasul si piciorul rupte, si multe rani pe corp, dar in viata”, a declarat Cristina Savin, DGASPC Galati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un copil a cazut de la etajul 4 si a supravietuit!