Antena Meniu Search
x

Un adevărat miracol! A supraviețuit, după ce a căzut de la etajul nouă

A căzut în gol de la etajul nouă şi a trăit. Un băieţel de doar un an şi jumătate, pe care mama l-a scăpat câteva secunde din ochi, s-a aplecat periculos de mult peste pervaz şi a picat

Vezi și

A căzut în gol de la etajul nouă şi a trăit. Un băieţel de doar un an şi jumătate din Bacău, pe care mama l-a scăpat câteva secunde din ochi, s-a aplecat periculos de mult peste pervaz şi a picat

Câteva secunde a dispărut Matei de sub ochii mamei şi ai bunicii. A ieşit din camera în care se juca şi a deschis în grabă uşa unui dormitor. Ferestra l-a atras imediat. Ca să ajungă, copilul a urcat pe patul aşezat, periculos de aproape de geamurile dinspre grădină. S-a aplecat prea mult şi prea repede pentru ca mama să-l mai poată prinde. Matei a căzut în gol de la etajul nouă. De la aproape 30 de metri.

Copilul s-a prăbuşit printre câteva tufe de trandafiri. Speriat, s-a oprit din plâns doar cât să-şi strige mama. Vecinii care l-au auzit, i-au sărit în ajutor. Copilul ar fi căzut cu faţa spre pământ. Sprijinit în palme şi cu genunchii înfipţi în pământul moale. Deşi pare greu de crezut, după un asemenea salt în gol, avea doar câteva zgârieturi.

Un echipaj medical l-a preluat imediat pe băiat şi l-a dus la spitalul din Bacău. Au urmat analize şi investigaţii. Radiografii şi tomografii. Medicii au vrut să se asigure că cel mic nu are leziuni interne.

Copilul are doar câteva fracturi minore şi un edem cerebral, care, deocamdată, nu-i pune viaţa în pericol. Matei va mai rămâne câteva zile în spital. Pentru părinţii lui, ziua de astăzi va rămâne în calendar drept ziua când fiul lor s-a născut a doua oară. Mama lui, însă, ar putea fi acuzată de neglijenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un adevărat miracol! A supraviețuit, după ce a căzut de la etajul nouă