Antena Meniu Search
x

Un copil căruia nu i s-au dat șanse de supraviețuire s-a vindecat de o formă rară de cancer, sprijinit de Dorian Popa. Victor a fost și pe scena Next Star

Un copil, care a fost pe scena Next Star sezoanele trecute, s-a vindecat de formă extrem de rară de cancer. Dorian Popa a fost cel care l-a sprijinit în lupta lui, iar copilul, devenit acum adolescent în pragul majoratului, a răsturnat toate şansele de supravieţuire care i-au fost vreodată date. Nu doar că a învins boala, în continuare vrea să le fie şi altora exemplu că orice e posibil. Şi are şi un vis tare ambiţios pentru viitor. 

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:46

Vezi și

Dorian Popa: Au trecut cinci ani de când mă cunosc cu Victoraş, un băieţel de 11 ani cu un cancer în metastază, căruia la vârsta de doi ani i s-au dat două luni de viaţă. 

Dan Negru: I s-au dat şanse de supravieţuire atunci? 

Mama lui Victor: Nu, nu a avut niciodată şansă de supravieţuire. 

Dan Negru: Niciodată n-a avut şansa de supravieţuire? 

Părinții: Nu, niciodată. De la naştere nu a avut şanse de supravieţuire. 

Doar că pronosticurile au fost simple cifre pentru Victor, care are astăzi 17 ani. A luptat pentru viaţa lui şi a reuşit să învingă o formă extrem de rară de cancer, despre care nici măcar medicii nu ştiau mare lucru. 

Dorian Popa: Atunci când a fost ediţia, i-am spus mamei lui, "ia telefonul şi sună-mă dacă ceva nu merge aşa cum trebuie". M-a sunat mama şi mi-a spus "Dorian, eşti singurul număr care ne poate ajuta pentru că lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum trebuie". Acum s-a vindecat de cancer! 

Minunea s-a întâmplat în Franţa, acolo unde Victor trăieşte acum împreună cu familia. 

Dorian Popa: S-au investit 3,4 milioane de euro până când a fost vindecat. Când a ajuns la francezi au spus "păi tu eşti caz de studiu, vino la noi, nu trebuie să mai plăteşti nimic". 

Victor: Viaţa continuă. Am învăţat că în viaţă, şi vă spun asta în premieră, ai două atitudini: ai două alegeri - fie stai jos ca o victimă, fie te ridici ca un câştigător. Eu am avut o energie de victorios, în mine, când eram mic. 

Ba mai mult, vrea să le arate şi altora că imposibilul poate fi doar începutul lucrurilor frumoase. După un an şi două luni de recuperare, Victor s-a apucat de sport. Acum visează să devină antrenor de fitness. 

Dorian Popa: Mai ţineţi minte când îi spuneam: mănâncă să te faci mare, să faci muşchi? 

Mama lui Victor: Vă spun sincer, dumneavoastră sunteţi oxigen! Sunteţi idolul lui şi aşa a ajuns el să iubească sportul! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un copil căruia nu i s-au dat șanse de supraviețuire s-a vindecat de o formă rară de cancer, sprijinit de Dorian Popa. Victor a fost și pe scena Next Star