Antena Meniu Search
x

Arad: Un copil de 8 luni a murit dupa ce a cazut intr-o galeata

Incident cutremurator in Arad. Un copil de numai opt luni a murit dupa ce a cazut intr-o galeata! Recipientul fusese adus de mama langa pat inainte de culcare, iar copilul s-a rostogolit cu capul direct in el.

Vezi și

Femeia nu a auzit nimic. Bause, se pare, cateva pahare cu alcool chiar inainte de culcare.

Asa s-a intamplat de la Dumnezeu! Atat mai poate zice femeia acum despre moartea fiului ei de doar 8 luni. Aseara, tatal copilului plecase sa joace rummy la niste prieteni. Mama a ramas acasa si si-a culcat pruncul cu ea in pat.

“Ea, nu stiu, a baut un pahar, doua de bere”, spune matusa copilului. Cand s-a trezit mama din somn era deja prea tarziu. Copilul nu mai sufla. Mama a incercat sa isi ajute bebelusul, a anuntat Salvarea si a iesit in intampinarea masinii la sosea.

Familia nu crede, insa, ca bebelusul s-ar fi inecat ci mai degraba ca si-ar fi rupt gatul din cauza cazaturii. Desi familia vorbeste despre un accident nefericit, politistii au deschis o ancheta. Se asteapta si rezultatele necropsiei care vor stabili cu exactitate cauza decesului. Mama ar putea fi cercetata pentru neglijenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Arad: Un copil de 8 luni a murit dupa ce a cazut intr-o galeata