Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil din Generația pierdută, regăsit

A râs, a plâns şi a iubit. E experienţa greu de definit prin care a trecut Emily Huss, tânăra din Maramureş adoptată de americani, în urmă cu 15 ani

de Redactia Observator

la 17.11.2014 , 17:12

A râs, a plâns şi a iubit. E experienţa greu de definit prin care a trecut Emily Huss, tânăra din Maramureş adoptată de americani, în urmă cu 15 ani .

Acum o săptămână, la Bucureşti venea o adolescentă fragilă, care căuta cu disperare adevărul. Acum, spre America pleacă o tânără care a învăţat să ierte.

Cu câteva ore înainte să plece spre Statele Unite, Emily îşi face ordine în gânduri. Într-o săptămână, a râs şi-a plâns cât pentru o viaţă. Pentru viaţa pe care ar fi trăit-o în România, dacă nu ar fi adoptat-o americanii. Emily Huss, născută Emilia Mădălina Varga, tânăra din Generaţia Pierdută a României, a aflat, în câteva zile, răspunsurile pentru toate întrebările care o bântuie de 15 ani. Undeva departe, în nişte cătunuri uitate din Maramureş, zeci de suflete i-au trezit speranţa.

Vezi și

Mama şi tatăl, care şi-au croit drumuri separate în viaţă, şi-au deschis inimile şi bordeiele s-o primească pe Emily. Să vadă cum ar fi fost dacă ar fi crescut cu ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Un copil din Generația pierdută, regăsit