Antena Meniu Search
x

Un cunoscut instructor de motociclism din Baia Mare, mort intr-un accident

Unul dintre cei mai cunoscuti instructori de motociclism din Baia Mare si-a pierdut viata, aseara, pe un drum national din judetul Maramures

Vezi și

Inclinata prea mult in curba, motocicleta a pierdut aderenta si l-a tarat cativa metri, pe asfalt, pe barbat, catre marginea soselei. Impactul puternic l-a aruncat pe om dincolo de parapetul metalic, unde a cazut inconstient. La momentul sosirii primului echipaj de medici, inima victimei nu mai batea. “La locul accidentului am gasit o victima in stop cardiorespirator, cu manevrele de resuscitare in curs de desfasurare instituite de colegii nostril", a declarat un medic de pe ambulanta.

Medicii i-au facut masaj cardiac motociclistului si i-au administrat oxigen timp de o jumatate de ora. N-au reusit sa realizeze imposibilul. “Din pacate, dupa 30 de minute de resuscitare, am fost nevoiti sa declaram decesul”, a declarat medicul Smurd Maramures.

Barbatul plecase la drum impreuna cu mai multi prieteni.

Era instructor cu experienta si nimeni nu-si poate explica cum de a facut aceasta greseala. “Intr-o curba deosebit de periculoasa, semnalizata ca atare, motociclistul nu reduce viteza, intra in derapaj si se izbeste violent de parapetul ce margineste partea carosabila”, a declarat Mihai Ilies, Comisar-Sef IPJ Maramures.

Cativa participanti la trafic au oprit la fata locului sa dea o mana de ajutor. Barbatul lucra ca instructor auto in Baia Mare, unde era recunoscut pentru calitatea lectiilor de condus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un cunoscut instructor de motociclism din Baia Mare, mort intr-un accident