Antena Meniu Search
x

Un detinut roman vrea sa-i doneze Pamelei Anderson o parte din ficat

Pamela Anderson are un inger pazitor in Romania. De dupa gratii, din penitenciarul Colibasi, un roman a anuntat ca e dispus sa-i doneze o parte din ficat. Vedeta de peste ocean sufera de peste 10 ani de hepatita C.

Vezi și

El ar vrea sa-i daruiasca inima, dar se multumeste si cu ficatul. Mai ales ca stie cata nevoie ar avea Pamela de el.

Acum 10 ani, Pamela Anderson a anuntat ca nu va prinde anul 2013. S-a imbolnavit de hepatita, dupa ce a impartit acelasi ac de tatuaj cu fostul ei sot. Iar Daniel ii intelege cel mai bine drama: “In urma cu ceva timp, m-am injectat dupa cineva si am simtit in inima mea. Era infectat cu boala respectiva. HIV si hepatita C. Si asa de tare m-am temut”.

Asa ca vrea s-o salveze pe Pamela. Pamela poate sta linistita. Daniel nu vrea bani, vrea doar recunostinta si multumiri personale: “Poate vine la o vizita aici, la penitenciar. M-ar incanta. M-ar incanta sa stau de vorba personal”.

Pana atunci, se multumeste sa stea de vorba cu poserele de pe pereti.

Gluma sau nu, Daniel e hotarat sa-si doneze ficatul. Are motive intemeiate: “Este cea mai preferata blonda din lume. Imi place ca este blonda si ca la varsta pe care o are, 45 de ani, arata mai bine ca foarte multe femei la un loc. Cred ca multi ar fi invidiosi pe acest gest pe care il fac eu”.

Daniel mai are de stat cinci luni dupa gratii, timp in care Pamela Anderson se poate gandi daca accepta sau nu ficatul barbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un detinut roman vrea sa-i doneze Pamelei Anderson o parte din ficat