Antena Meniu Search
x

Un elev de 7 ani le cere colegilor taxă de protecţie!

În Piatra Neamţ, părinţii refuză să-şi mai lase copiii la şcoală. 25 de elevi din clasa I au povestit acasă cum un coleg de clasă le vorbeşte urât, îi bate şi le cere bani ca să îi lase în pace.

Vezi și

 Copilul de doar 7 ani, care cere taxă de protecţie colegilor, e un caz cunoscut şi de învăţătoare, directoarea şcolii dar şi de inspectorul şcolar. Şi totuşi. până azi, când clasa a rămas goală, nimeni nu a făcut nimic.

Primele bătăi şi vorbe urâte au fost considerate copilării. Gluma, însă, s-a îngroşat când câţiva elevi au ajuns să ia pe ascuns bani de acasă ca să-i dea bătăuşului.

De mai multe ori, învăţătoarea a încercat să vorbească cu părinţii copilului acuzat. Dar discuţiile n-au avut vreun rezultat pozitiv. Ba chiar într-una din zile bătăuşul şi-a ameninţat colegii cu o foarfecă.

Până acum băiatului i s-a scăzut nota la purtare, a fost mutat de când a intrat pe băncile instituţiei de învăţământ de trei ori şi chiar părinţii speriaţi au încercat să discute şi ei cu mama lui. În zadar.

După 20 minute de discuţii, azi inspectorul şcolar din Neamţ a anunţat că elevul problemă va fi transferat la o altă scoală. Iar cazul va fi monitorizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un elev de 7 ani le cere colegilor taxă de protecţie!