Antena Meniu Search
x

Un elev de seminar a ales moartea

În zi de sărbătoare, un elev de seminar şi-a luat viaţa! Andrei se pregătea să devină preot şi era pasionat şi de muzică. Dar suferea, de aproape două luni, de migrene insuportabile

Vezi și

În zi de sărbătoare, un elev de seminar şi-a luat viaţa! Andrei se pregătea să devină preot şi era pasionat şi de muzică. Dar suferea, de aproape două luni, de migrene insuportabile

Durerile şi tratamentele puternice l-ar fi făcut să clacheze. Astăzi, adolescentul din Dorohoi le-a scris părinţilor un bilet de adio, apoi s-a sinucis la câţiva paşi de ei. Pe scenă, Andrei îşi cânta povestea, în versuri compuse chiar de el. În Biserică, îşi găsea liniştea, prin rugăciune.

Era elev la Seminarul Teologic din Dorohoi. Alesese calea lui Dumnezeu şi voia să devină preot. Dar, de aproape două luni, era pus la grea încercare. Dureri cumplite de cap, pentru care medicii nu aveau nici leac, nici explicaţii, îl ţineau pe Andrei lipit de patul spitalului. De acolo, îşi striga suferinţa pe internet.

De dimineaţă, le-a lăsat părinţilor un bilet de adio inexplicabil, în care le-a cerut iertare. Le-ar fi scris că nu vrea să-i facă de râs. Apoi, s-a dus într-o anexă a casei părinteşti. Acolo l-a găsit bunicul lui, după câteva ore. Andrei era fără suflare.

Nimeni nu ştie dacă l-au doborât durerile cumplite de cap sau dacă o altă suferinţă, ascunsă în suflet, i-a fost fatală. Iar familia lui se întreabă acum, printre lacrimi, dacă nu cumva tratamentele puternice pe care le lua i-ar fi afectat discernământul.

Andrei era, la 17 ani, un elev bun, un coleg iubit şi un adolescent talentat. Povestea lui tragică e acum subiect de anchetă. Poliţiştii încearcă să afle de ce şi-a luat viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un elev de seminar a ales moartea