Antena Meniu Search
x

Un englez își caută telefonul la Reghin

Hoţii români l-au lăsat fără telefonul mobil, dar a reuşit pe cont propriu să dea de urma aparatului. E povestea unui britanic care refuză să îngroaşe rândul victimelor şuţilor români din Londra. Bărbatul şi-a depistat telefonul furat şi a aflat că e tocmai la Reghin!

Vezi și

 Ba mai mult, are şi poze cu o femeie despre care crede că ar fi actuala proprietară a smartphone-ului. Acum, omul cere sprijin ca să îşi recupereze aparatul. Reporterii Observator sunt primii care i-au oferit ajutorul.

Pentru cei mai mulţi dintre britanici, oraşul Reghin nici nu există pe hartă. Pentru acest englez însă, localitatea din Mureş e un punct fierbinte. Aici se află telefonul mobil nou-nouţ care i-a fost furat la Londra, în urmă cu aproape o lună.

O aplicaţie antifurt instalată pe mobil l-a informat, în urmă cu aproape două zile, că cineva îi foloseşte telefonul furat. A primit şi o fotografie a noii posesoare a aparatului. O femeie din Reghin.

Daniel a transmis toate aceste informaţii pe o reţea de socializare. Reporterii Observatorului i-au venit în ajutor. Au folosit datele transmise de britanic şi s-au dus la faţa locului.

Nu le-a luat mult să o găsească pe femeia din imaginile transmise de aplicaţia antifurt. Nu a vrut să fie filmată, dar le-a spus reporterilor Observator că ar fi primit aparatul de la cineva care voia să îl vândă. N-ar fi ştiut că e un telefon furat. L-ar fi testat puţin, dar nu l-ar fi cumpărat. Practic, telefonul a dispărut din nou. Dacă povestea femeii e reală.

Englezul nu vrea, sub nicio formă, să rămână pe lista tristă a londonezilor păgubiţi de hoţii români. Are şi un mesaj pentru femeia care i-a folosit telefonul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un englez își caută telefonul la Reghin