Antena Meniu Search
x

Un fizician şi o pictoriţă au lăsat meseriile lor şi s-au apucat de agricultură

Un fizician şi o pictoriţă au lăsat meseriile lor şi s-au apucat de agricultură. Şi scot bani frumoşi. Cultivă soiuri speciale de legume, crescute natural. Ca într-un CeAPe de lux. Cererea e mare, pentru restaurante de renume şi hypermarketuri. Dar şi munca este pe măsură

Vezi și

Un fizician şi o pictoriţă au lăsat meseriile lor şi s-au apucat de agricultură. Şi scot bani frumoşi. Cultivă soiuri speciale de legume, crescute natural. Ca într-un CeAPe de lux. Cererea e mare, pentru restaurante de renume şi hypermarketuri. Dar şi munca este pe măsură. 

Roşii negre. Roşii-ananas. Roşii verzi şi cu dungi. Roşii inimă de bou. Soţii Cojocaru par agricultori de generaţii. Adevărul este că Victoria şi Florin sunt bucureşteni get-beget. Au părăsit aglomeraţia oraşului şi s-au apucat de agricultură, într-un sat din Călăraşi.

Mai ales că veneau din domenii fără nici o legătură cu munca pământului. Florin e fizician, iar Victoria, pictoriţă. După ani de muncă, stiu exact ce soiuri să planteze şi ştiu clar ce preferinţe au clienţii.

Astfel, afacerea lor a crescut an de an. O dată cu numărul clienţilor pretenţioşi. Dar şi munca e pe măsură.

Victoria a transformat o parte din grădina familiei într-o nouă afacere. Încearcă marea piaţă a plantelor ornamentale cu degetul. Are deja câteva zeci de soiuri de trandafiri, iar din primăvară intră în pâine cu noul business.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un fizician şi o pictoriţă au lăsat meseriile lor şi s-au apucat de agricultură