Antena Meniu Search
x

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie a murit într-o maşină a Ligii Profesioniste de Fotbal. A fost spulberat de tren, în Constanța

Un fost SPP-ist, bodyguard pentru Angelina Jolie şi Jude Law, a murit noaptea trecută, într-o maşină a Ligii Profesioniste de Fotbal. Cătălina Dan Gemănar lucra ca director tehnic la LPF.

Vezi și

Un fost SPP-ist, bodyguard pentru Angelina Jolie şi Jude Law, a murit noaptea trecută, într-o maşină a Ligii Profesioniste de Fotbal. Cătălina Dan Gemănar lucra ca director tehnic la LPF.

A supravieţuit în războiul din Afganistan, a fost gata să-şi dea propria viaţă pentru a o salva pe altora, dar o clipă de neatenţie i-a fost fatală. Cătălin Gemănaru a murit noaptea trecută după ce bolidul pe care-l conducea a forţat o trecere de cale ferată.

Directorul tehnic al Ligii Profesioniste de Fotbal se întorcea dintr-o deplasare, de la Tulcea. Conducea maşina instituţiei, cum o făcuse de nenumărate ori. Pentru fostul militar, drumul spre casă a devenit ultima misiune. Vestea a venit ca un şoc pentru toţi apropiaţii.

Până să lucreze la Ligă, Cătălin Gemănar a fost militar de carieră, a lucrat în Serviciul de Pază şi Protecţie şi chiar a avut propria firmă de pază. În urmă cu 3 ani s-a reîntors în Afganistan, ca angajat al unei firmei internaţionale de securitate. Multe din fotogfafiile sale de pe Facebook îl arată în uniformă de război şi mai mereu înarmat.

A fost gardă de corp pentru mai mulţi demnitari şi vedete, printre care şi Angelina Jolie sau Jude Law. Cătălin le-a asigurat paza în timpul viziei acolo.

La trecerea de cale ferată unde Cătălin şi-a pierdut viaţa au mai avut loc accidente mortale.

Trupul lui Cătălin a plecat în acestă după amiază de la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa. Va ajunge la Cernica, acolo unde va fi înhumat fostul militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fostul bodyguard al Angelinei Jolie a murit într-o maşină a Ligii Profesioniste de Fotbal. A fost spulberat de tren, în Constanța