Antena Meniu Search
x

Un gălățean băut a furat o mașină parcată ilegal ca să-i dea o lecție proprietarului

Incidentul ciudat s-a produs în comuna gălăţeană Smârdan. O femeie a sunat la Poliţie şi a anunţat că i-a dispărut autoutilitara parcată pe o stradă din comună.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.06.2020, 14:23

Un gălățean băut a furat o mașină parcată ilegal ca să-i dea o lecție proprietarului
Un gălățean băut a furat o mașină parcată ilegal ca să-i dea o lecție proprietarului - Politia Romana/ Facebook
  • O femeie a sunat la Poliţie şi a anunţat că i-a dispărut mașina parcată pe stradă.
  • Autorul furtului a spus că a vrut să îi dea o lecție șoferiței care îşi lăsase cheile în contact şi blocase o poartă.

La puţin timp după sesizare, poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 61 de ani care plecase cu maşina femeii. Acesta era băut bine şi le-a spus agenţilor că a vrut să ofere o lecţie femeii care îşi lăsase cheile în contact şi blocase cu maşina o poartă.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi de o femeie, de 41 de ani, din comuna Pechea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras autoutilitara parcată pe o stradă din localitate. La scurt timp după sesizare, poliţiştii l-au identificat pe prezumtivul autor al furtului, un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta le-a declarat poliţiştilor că autoutilitara era parcată în faţa porţii locuinţei fratelui său şi, deoarece avea portiera descuiată şi cheile în contact, a dorit să îi dea, în acest fel, o lecţie celui care o parcase acolo, sustrăgând-o şi circulând cu ea prin localitate. Bărbatul a prezentat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea alcoolscopică”, au anunţat reprezentanţii  IPJ Galaţi, potrivit Mediafax.

Pentru isprava sa bărbatul s-a ales cu un dosar penal. El este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un gălățean băut a furat o mașină parcată ilegal ca să-i dea o lecție proprietarului