Antena Meniu Search
x

Un ghid turistic a fost rănit pe râul Olt! Verifica un traseu de rafting

Un ghid a ajuns la spital, după ce a plecat cu barca pe râul Olt. Bărbatul verifica traseul unde cinci turişti israelieni urmau să practice rafting.

Vezi și

 Un ghid a ajuns la spital, după ce a plecat cu barca pe râul Olt. Bărbatul verifica traseul unde cinci turişti israelieni urmau să practice rafting. Ştia că debitul râului a crescut în ultima vreme şi nu voia să-i pună în pericol pe oameni. La un moment dat, însă, caiacul a fost răsturnat de curenţii puternici şi ghidul s-a lovit de bolovani.

Ghidul a fost purtat de apă printre două blocuri muntoase, până când caiacul lui a fost prins într-un vârtej şi s-a răsturnat. Bărbatul a reuşit să înoate, dar curenţii l-au lovit de stânci.

Doi colegi au sunat după ajutor şi au încercat să-l scoată pe bărbatul rănit dintre versanţi. Încă nu ieşiseră din albia râului, când salvamontiştii au ajuns la ei.

În scurt timp a ajuns şi o ambulanţă în apropierea locului unde s-a produs incidentul. După o examinare rapidă, medicii au decis să transporte victima la spital.

Cinci turişti israelini au aşteptat un semn de la ghizi. Grupul urma să se aventureze în caiace pe râul Olt, dacă verificările s-ar fi încheiat cu bine. Însă debitul apei a crescut în ultima vreme şi curenţii au devenit foarte puternici.

Turiştii s-au liniştit când au aflat că ghidul lor se simte mai bine. Chiar dacă au anulat plimbarea cu barca, oamenii au profitat de vremea bună şi au încercat tiroliana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un ghid turistic a fost rănit pe râul Olt! Verifica un traseu de rafting