Antena Meniu Search
x

Un hotel si o cabana din localitatea Piatra Fantanele au ars pana la temelii

Iadul s-a dezlantuit azi noapte in Pasul Tihuta. Un hotel si o cabana din lemn au ars pana la temelii. Peste o luna-doua, aici urmau sa fie cazati zeci de turisti

Vezi și

Cand a vazut ca investitia de sute de mii de euro s-a facut scrum, proprietara hotelului a lesinat. Pompierii incearca acum sa afle daca un fulger le-a adus iadul sau o mana criminala. Un sofer care trecea prin zona a vazut focul tasnind prin ferestrele hotelului si a anuntat imediat pompierii. Cand au ajuns echipajele de interventiei, flacarile se ridicau la 15 metri deasupra acoperisului. Din cauza distantei mici, focul a ajuns imediat si la cabana din apropiere. Din fericire, in niciuna dintre cele doua cladiri aflate in constructie nu era nimeni. Cand au auzit lemnele trosnind, doi batrani care locuiesc dincolo de gard, au sarit din pat ca arsi. “Am vazut focul pe fereastra acolo. Prea lumina. O fi o masina, ce-o putea fi. Pe urma m-am ridicat si m-am uitat pe geam si-am vazut valva”.

Constructiile, aflate la doi pasi de biserica veche din Piatra Fantanele, nu aveau lumina si nici caldura. Hotelul cu trei etaje si cabana urmau sa primeasca vara aceasta turisti.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul dupa sase ore. Interventia a fost dificila din cauza faptului ca imobilele se aflau la o distanta foarte mica unul de celalalt si erau construite din material combustibil, in general din lemn. Constructia cu 30 de camere a fost distrusa in proportie de 90%. La fel si cabana. Pagubele sunt uriase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un hotel si o cabana din localitatea Piatra Fantanele au ars pana la temelii