Antena Meniu Search
x

Un ieşean a fost filmat cum fura icoane de pe scara blocului

Furt de icoane de pe scara blocului! S-a întâmplat la Iaşi, unde un individ a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce dădea lovitura. Icoanele nu erau foarte valoroase, cu toate acestea tânărul nu s-a lăsat până nu le-a luat pe toate

Vezi și

Furt de icoane de pe scara blocului! S-a întâmplat la Iaşi, unde un individ a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce dădea lovitura. Icoanele nu erau foarte valoroase, cu toate acestea tânărul nu s-a lăsat până nu le-a luat pe toate.

Cu paşi mărunţi, cu mâinile în buzunare, un individ inaintează încet, încet prin scara blocului. Pare să analizeze atent... prada. Ţinta lui sunt icoanele atârnate pe pereţi. După ce s-a asigurat că nimeni nu-l poate opri, tânărul ia repede o icoană, o pune în geacă şi dispare.

Este însă doar una dintre cele 11 pe care le-a furat de pe cele... 10 etaje ale blocului din Iaşi. "Să nu furi" este chiar cea de-a opta poruncă. Dar când icoanele fac obiectul infracţiunii, păcatul este cel puţin de două ori mai mare.

Individul suprins de camerele de supraveghere pare însă să se fi ghidat după un alt principiu. Banii. Oamenii cred că, cel mai probabil, avea nevoie pentru stupefiante.

Individul s-ar putea să aibă o supriză. Icoanele au doar valoare... spirituală. Chiar şi aşa, locatarii au anunţat poliţia. Oamenii se tem ca nu cumva, pe viitor, individul să le intre şi în case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un ieşean a fost filmat cum fura icoane de pe scara blocului