Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator la Piteşti. Flăcărările au cuprins o vulcanizare, iar patronul şi-a pus viaţa în pericol în lupta cu focul!

Patronul a încercat să se lupte cu focul, ba chiar şi-a pus în pericol viaţa. În zadar însă. Întrega construcţie s-a făcut scrum, în doar câteva zeci de minute.

Vezi și

Patronul a încercat să se lupte cu focul, ba chiar şi-a pus în pericol viaţa. În zadar însă. Întrega construcţie s-a făcut scrum, în doar câteva zeci de minute. Nici despre despăgubiri nu poate fi vorba - vulcanizarea nu era asigurată.

În faţa flăcărilor puternice, nici măcar pompierilor nu le-a mai rămas nimic de salvat. 

Nimeni nu-şi dă seama. Mai ales că flăcările au pornit de la câteva cauciucuri aflate în spatele clădirii. 

Patronul vulcanizării: "Am nişte cauciucuri special, care le lasă clienţii care nu le mai folosesc. Probabil vreun om al străzii s-a adăpostit acolo, în spate. Că mai vin şi mai dorm seara pe acolo."

La momentul izbucnirii incendiului, în service se aflau doar patronul şi un angajat. S-au luptat amândoi cu flăcările, până la venirea autospecialelor. Proprietarul s-a ales cu arsuri pe faţă. 

Patronul vulcanizării: "Focul nu avea amploare când am ajuns, ardea foarte puţin acolo în spate, am încercat să-l sting, n-am reuşit, am luat extinctoarele din dotare, am dat cu ele, n-am reuşit să-l sting. Şi dintr-odată a izbucnit."

Iar anvelopele au înteţit şi mai tare flăcările. 

Dincă Alin, ISU Argeş: "Vulcanizarea ardea generalizat, având o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi pe nivel. Am acţionat cu două autospeciale de apă şi stingere, de apă şi spumă de la detaşamentul Piteşti şi o autospecială SMURD."

Şi nici nu-şi vor putea recupera paguba. Ancheta va stabili acum de la ce a pornit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Incendiu devastator la Piteşti. Flăcărările au cuprins o vulcanizare, iar patronul şi-a pus viaţa în pericol în lupta cu focul!