Antena Meniu Search
x

Un individ a fost încătuşat, după ce a lovit un poliţist, în sectorul 5 al Capitalei

Un individ care se ocupa de un târg ilegal, în sectorul 5 al Capitalei, a fost încătuşat, după ce a lovit un poliţist! Agentul supraveghea dărâmarea pieţei improvizate pe care o păstorea bărbatul.

Vezi și

Un individ care se ocupa de un târg ilegal, în sectorul 5 al Capitalei, a fost încătuşat, după ce a lovit un poliţist! Agentul supraveghea dărâmarea pieţei improvizate pe care o păstorea bărbatul.

Bărbatul a devenit violent în momentul în care angajaţii Primăriei, însoţiţi de poliţiştii locali, au început să dărâme târgul deschis ilegal la intersecția străzilor Progresului cu Năsăud.

Pentru că l-a lovit pe unul dintre polițiștii locali, administratorul târgului a fost imobilizat de colegii agentului.

După ce i-au pus cătuşele, bărbatul a fost predat Secţiei 18 de Poliţie, sub acuzaţia de ultraj. Autorităţile spun că bărbatul agresiv nu e la prima încălcare a legii. A fost sancţionat de mai multe ori, pentru că n-a respectat normele privind disciplina în construcţii, protecţia mediului şi practicarea unui comerţ civilizat.

Pe acelaşi subiect

Pentru că, în final, primăria să ia decizia finală. Aşa că i-a trimis o somaţie de dezafectare a pieţei sale ilegale. Numai că individul a devenit agresiv atunci când poliţiştii au venit în control, ca să verifice dacă decizia edililor a fost pusă în practică. 

"Luaţi mâna de pe mine! Vreau mandat de la...Ia mâna de pe mine, ia mâna de pe mine! Luaţi mâna de pe mine, luaţi mâna de pe mine! Ieşiţi de pe propietatea mea!", striga individul. 

Este cel de-al doilea astfel de incident, produs în mai puțin de o săptămână, după ce alt echipaj al Poliției Locale a fost atacat cu un cuțit de alţi indivizii cărora agenţii le-au confiscat căruţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un individ a fost încătuşat, după ce a lovit un poliţist, în sectorul 5 al Capitalei