Antena Meniu Search
x

Şoferul de pe autocarul Jandarmeriei care a fost la un pas de DEZASTRU în Capitală şi-ar putea pierde locul de muncă

Şoferul unui autocar al Ministerului Afacerilor Interne a sfidat toate legile rutiere. Pe şine, a depăşit un tramvai oprit în staţie, a evitat un accident.

Vezi și

Şoferul unui autocar al Ministerului Afacerilor Interne a sfidat toate legile rutiere. Pe şine, a depăşit un tramvai oprit în staţie, a evitat un accident cu al doilea şi-apoi a fost la un pas să spulbere maşinile aflate în coloană, la semafor. Acum, şoferul este cercetat disciplinar. 

Era ora 8 dimineaţa, când cel care conduce autocarul de la Jandarmerie a încercat manevra care a tăiat respiraţia şoferilor din trafic. Într-o zonă extrem de aglomerată. Lângă Arcul de Triumf din Bucureşti. Trece la câţiva centimetri de tramvai. Orice întârziere ar fi putut duce la un dezastru. 

În cazul unui impact, mastodontul s-ar fi putut răsturna peste maşini. Erau bară la bară pe bulevard. Şefii din Jandarmerie au vizionat imaginile. Şi l-au identificat pe colegul lor. Este plutonier major, angajat al Ministerului de Interne din anul 2007. Reprezentanţi instituţiei spun că până acum nu a mai fost sancţionat pentru greşeli în trafic. Şi-ar fi condus de fiecare dată colegii în siguranţă. 

Acum, jandarmul este anchetat disciplinar. I-ar putea fi interzis să mai conducă un vehicul al Ministerului de Interne. Şi-ar putea pierde şi locul de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Şoferul de pe autocarul Jandarmeriei care a fost la un pas de DEZASTRU în Capitală şi-ar putea pierde locul de muncă