Antena Meniu Search
x

Un liceu pentru nevăzători, pus pe jar de o elevă care ar fi gravidă

Directorul le roagă pe copile să îşi facă testul de sarcină, după ce a primit o reclamaţie de la un anonim. Într-o situaţie atât de delicată, directorul nu are ce să facă şi lasă timpul să lucreze

Vezi și

Un liceu pentru nevăzători este pus pe jar de o elevă care ar fi gravidă. Directorul le roagă pe copile să îşi facă testul de sarcină, după ce a primit o reclamaţie de la un anonim. Într-o situaţie atât de delicată, directorul nu are ce să facă şi lasă timpul să lucreze

Cu sau fără teste, în câteva luni se vor lamuri dacă barza îi vizitează sau nu. Toate fetele ştiu că se caută o elevă gravidă. O dramă pe care ele nu şi-ar dori să o vadă, nici dacă ar putea.

La liceul special, nu există nici măcar doctor oftalmolog, deşi este liceu pentru copiii nevăzători. Şi nici asistent social. Sunt probleme mai mari decât o elevă gravidă. Un părinte a reclamat şcoala la ONU, după ce copilul a fost lăsat repetent.

Legea îi pune în dificultate pe profesori. Mai bine zi, lispa ei. Deşi este liceu pentru nevăzători, aici sunt repartizaţi şi copii cu altfel de probleme. Sunt doar 9 profesori titulari. Iar programa nu e specială. E aceeaşi ca pentru elevii de la liceele teoritice. Aşa că, pe lângă toate problemele, profesorii sunt dispuşi să aducă şi un pătuţ dacă o minoră va naşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un liceu pentru nevăzători, pus pe jar de o elevă care ar fi gravidă