Antena Meniu Search
x

Un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre SCANDALUL MONSTRU dintre poliţişti şi MEDICUL din Giuleşti: ”Nu trebuia târât, ci eventual încătușat. Eventual pus un FURTUN DE APĂ PE EL”

Declaraţii uluitoare au fost făcute de un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie în legătură cu scandalul medicului din Giuleşti, târât de poliţişti către dubă. Potrivit lui Iulian Surugiu, doctorul ar fi trebuit mai întâi încătuşat iar apoi udat cu furtunul cu apă, pentru a fi trezit din beţie.

Vezi și

Declaraţii uluitoare au fost făcute de un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie în legătură cu scandalul medicului din Giuleşti, târât de poliţişti către dubă. Potrivit lui Iulian Surugiu, doctorul ar fi trebuit mai întâi încătuşat iar apoi udat cu furtunul cu apă, pentru a fi trezit din beţie.

"Nu trebuia târât, ci eventual incatusat și băgat în mașina, dus şi eventual pus un furtun de apă pe el sau lăsat intr-o boxa pana când se trezea și realiza ce a făcut. L-au târât pt ca nu putea să-l incatuseze direct și facea scandal și doctorul a opus rezistenta", spune Iulian Surugiu, lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie.

Cel târât este profesorul Ciprian Cristescu, medic la maternitatea Giulesti. Soţia lui era la volan când a fost oprită de poliţişti pentru un control de rutină. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest. Nu consumase alcool. Soţul ei, însă, aflat pe scaunul din dreapta, a devenit recalcitrant, iar când a fost somat să se legitimeze, a iscat un scandal monstru. 

Pentru că a refuzat să se legitimeze, agenţii au vrut să-l ducă pe medic la Poliţie, încătuşat. Cum bărbatul s-a opus, poliţiştii l-au târât. Şi au înregistrat totul cu telefonul mobil.

Pe acelaşi subiect

După ce imaginile au devenit virale, medicul şi-a cerut scuze aseară, la Antena 3.

"Regret că am provocat acest incident şi vreau să-mi cer scuze public agenţilor de poliţie pe care i-am jignit", au fost scuzele doctorului Ciprian Cristescu.

Liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie spune că agenţii de la Circulaţie au procedat corect. 

"Din păcate, în România, procedurile MAI le cunosc doar poliţiştii, cetăţenii nu le cunosc", mai spune Surugiu. 

Iulian Surugiu a explicat cum se procedează legal.

"Când te oprește poliţia, ai voie sa te apropii pana la 1 metru, nu trebuie sa cobori din mașina, talonul trebuie purtat la parasolar", spuen Iulian Surugiu. 

Statutul poliţistului ar trebui însă schimbat. Iar procedurile trebuie stipulate clar în Lege pentru ca toată lumea să le ştie.

Deşi, de la cazul lui Cristian Boureanu Ministerul de Interne a promis anumite modificări legislative, iată că şi prezent avem acelaşi statut al poliţistului care nu prevede procedurile clare de interventie. Cristian Boureanu a stat două luni în arest după ce a lovit un poliţist. 

Poliţiştii au cerut procurorilor să deschidă un dosar penal pentru ultraj pe numele medicului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre SCANDALUL MONSTRU dintre poliţişti şi MEDICUL din Giuleşti: ”Nu trebuia târât, ci eventual încătușat. Eventual pus un FURTUN DE APĂ PE EL”