Antena Meniu Search
x

Un loc de veci în cimitirul Bellu, lângă ”vecini” celebri, costă până la 50.000 de euro

Programul ultima casă pe aleea principală e scump. Un cavou dichisit, cu şase locuri, amplasat central, în cimitirul muzeu Bellu, costă 50.000 de euro. Cât un apartament cu 3 camere pentru cei vii.

Vezi și

Programul ultima casă pe aleea principală e scump. Un cavou dichisit, cu şase locuri, amplasat central, în cimitirul muzeu Bellu, costă 50.000 de euro. Cât un apartament cu 3 camere pentru cei vii. 

Dar, morţii au şi ei standardele lor. Spune-mi ce vecini de mormânt ai, ca să-şi spun cine eşti. Legea nu permite vânzarea locurilor de veci, dar, în acte, tranzacţia apare ca donaţie. Iar donaţia, neofical, are preţul ei. Negociabil. Uşor, ca să nu bată la ochi. Agenţiile imobiliare au trecut locurile de veci în portofoliu. Iată o prezentare filmată cu o cameră ascunsă.

Contează preţul şi locul. Cavou e în cimitirul Bellu, pe aleea principală, foarte aproape de biserică. Proprietarul vinde locul de veci, pe l-a moştenit de la bunica sa. Şi cere pe el.o avere.

Cavoul arată ca o casă în miniatură. Se află pe aleea Artiştilor, are două geamuri cu vitraliu, uşă de fier forjat şi câte două felinare pe de o parte şi de alta a intrării.

La doi paşi de locul în care se odihnesc Eminescu, Nichita Stănescu, Sadoveanu sau Marin Preda preţul scade. De zece ori. Nu vecinii sunt de vină, deşi ei ar trebui să crească preţul.zonei. Motivul e simplu, proprietarul s-a mutat din ţară şi vrea să vândă tot ce mai are. Chiar şi locul unde mai sunt câteva oase ale bunicilor sau străbunicilor. Vinde locul cu tot cu oase.

Ofertele pe internet pentru locuri de veci sunt multe, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Contează doar cu cine te învecinezi şi dincolo. Vecinii celebri costă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un loc de veci în cimitirul Bellu, lângă ”vecini” celebri, costă până la 50.000 de euro