Antena Meniu Search
x

Un medic de la Spitalul Județean Vaslui a murit: Daniela ne-a părăsit pentru o lume mai bună

Doliu la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Medicul endocrinolog Daniela Elena Butuc s-a stins din viață, în urma unui atac vascular cerebral. Anunțul a fost făcut de colegii de la spital, într-un mesaj pe Facebook.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 26.07.2020, 10:52

A murit Daniela Elena Butuc, medic endocrinolog
Un medic de la Spitalul Județean Vaslui a murit - Spitalul Județean Vaslui

Colegii de la Spitalul Județean de Urgență sunt devastațI de trecerea în neființa a unuia dintre cei mai buni medici primari ai unității. Zeci de mesaje de condoleanțe au însoțit anunțul făcut de spital pe pagina de Facebook.

Cu regret trebuie să anunțăm că ieri ne-a părăsit, pentru o lume mai bună, ceea ce a fost Medic primar endocrinologie Butuc Daniela Elena, medic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate umple golul lăsat în sufletele celor apropiați odată cu pierderea ființei iubite.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, au scris medicii, pe pagina de Facebook a spitalului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un medic de la Spitalul Județean Vaslui a murit: Daniela ne-a părăsit pentru o lume mai bună